Va Veni O Vreme Rea Muzica Crestina
Obiceiul existent pe alocuri, de a face in aceeasi zi mai multe dintre pomenile care se fac la soroace, nu este deloc bun. Toate la timpul lor. Motivul principal pentru care unii crestini fac asa, este saracia. Daca totusi este uneori justificat acest motiv, parastasul se poate face la biserica, unde nu este nevoie decât de cele strict necesare, adica: coliva, colacul (capetele) si putin vin. Înainte de toate, conteaza ca parastasul sa fie savârsit la vremea cuvenita.
Va veni o vreme rea muzica crestina
Oameni sant foarte diferiti si astfel fiecare este un unicat.La fel si religiile monoteiste se diferentiaza in crestina, iudaica si islamica.Ma gandesc cum vor fi judecati cei din iudaism, islam si alte religii politeiste daca nu stiu ce zice Isus ca numai cei ce cred in El se vor mantui.Nu cred ca vor avea acces la mantuire cei care nu stiu ce este morala crestina.In cartea Daniel scrie in cap. 12, vers. 10: si multi vor fi curatiti albiti si lamuriti.Cand va fi purgatoriul de vreme ve fiecare om a murit cu pacatele lui? 041b061a72